Nyheter

För information om GDPR, klicka här.

I vårt arbete med att lyfta upplevelsen på Mittsverigebanan förpassade vi den tidigare kiosken till mellanlagring innan destruktion. Vi bygger en ny kiosk, grillplats och sittplatser i och vid den tidigare lokalen där skjukvårdsrummet var beläget (sjukvårdsrummet hamnar nu i det nya tornet). Idag påbörjades det arbetet med en ny dörr.

Till detta så...

Nu har vi fått fönster i tornet, jösses vilken utsikt! Sakta men säkert "tornar" det fram ett mycket fint och ändamålsenligt kontrolltorn.

I går, måndag var det premiär för endurosektionens första träningspass på den nygamla endurobanan bredvid Mittsverigebanan. Medlemmarna har lagt ner ett stort jobb på att återställa större delen av den gamla SM-banan och när allt torkat upp någorlunda så kommer man att g´ha hela 9 km bana!

Karting on Tour är en perfekt chans för alla som är nyfiken och intresserade av Karting att prova på! Alla barn och ungdomar mellan 6 och 20 år är välkomna att prova på, inga tidigare erfarenheter krävs.

Trots mer än lovligt uselt väder med regn, nordanvind och ett fåtal plusgrader så kämpade 8 förare igenom den praktiska delen av kursen (lördagens teoretiska del gjordes inne i värmen). Även en 13-åring tog chansen att testa NRS "prova-på" och gjorde det väl.

Trots snötäckta sandfållor och någon enstaka plusgrad så blev det fantastisk uppslutning med över 30 tappra själar och en hund.