Nyheter

För information om GDPR, klicka här.

Heldag på banan med motorsportentusiasterna i banbolaget. Strålande sol, hårt arbete, glada skämt och riktigt mycket fick vi gjort. Urlastning av vår första stora sittläktare, slyröjning och gräsklippning runt banan och i innerområdet, justering av marknivåer mot bankanter, justering och utbyte av däcktravar och mycket annat.

Ett fantastiskt drag med helbane-drifting, VM i burn-out och racing. Näst intill bra väder (för att vara i år...) med över 500 besökare omhändertagna och över 480 hamburgare levererade av Bus1's fantastiska funkisar. All heder till dem!!!

Arbetsdag på banan. Gräsklippning, riktning och förankring av Armco-räcke, byte av skadad Armco-balk, utjämning samt planering av mark mot navbalk i depåinfart, nedläggning av ny transponder-slinga i bandepå, städning kring nya depåbyggnaden och mycket mer.

Racing-skola

05.07.2019

En mycket intressant racing-skola med Scott Mansell på rejsa.se, klicka på bilden för att komma till videoserien.

Med anledning av det rökförbud som för träder i kraft den 1 juli 2019 för bl.a. idrottsanläggningar så gäller ett generellt rökförbud på markerade platser enligt kartan nedan (rökfria zoner). Detta gäller oavsett vem som hyr anläggningen eller hur den skall användas.

Sveriges bästa långloppsteam kommer och gör upp på Mittsverigerbanan lördag den 13:e. Det kommer köras 2, 4 och 6-timmars långlopp och vi vet av erfarenhet att denna tävlingsform är mycket intressant då det inte bara gäller att köra snabbast utan också att få grejerna att hålla.

Nu har vi fått en generell tränings- och tävlingslicens för Mittsverigebanan vilket öppnar för nya möjligheter till tävling och träning. Läs mer om våra licenser och tillstånd här.

Idag lades den sista klinkerplattan i nedervåningen på tornet. Mattan på våning två lades in redan före Midsommar. Nu kvarstår "bara" entrétrappa, rullstolsrampen, lite el, några dörrar och toalett/handfat. Sedan är vi good to go...