Nyheter

För information om GDPR, klicka här.

Under hösten och vintern skall vi vässa till vår närvaro på sociala media och just nu är det YouTube som skall föräras med Mittsverigebanans närvaro.

Har du några coola filmer som du vill dela med dig av på vår kanal så ladda upp dem genom att klicka här

Efter ytterligare en arbetsdag har stommen till läktaren rests. Tack till Richard och Elias som hjälpte till och till Marcus som "knäckte nöten"... ;-)

Tyvärr utsattes vi för ytterligare ett inbrott natten till tisdag med samma löjeväckande stöldgods - dricka och godis. Värde på stöldgods, någon tusenlapp, skadegörelse säkert 5 000 kr

Heldag på banan med motorsportentusiasterna i banbolaget. Strålande sol, hårt arbete, glada skämt och riktigt mycket fick vi gjort. Urlastning av vår första stora sittläktare, slyröjning och gräsklippning runt banan och i innerområdet, justering av marknivåer mot bankanter, justering och utbyte av däcktravar och mycket annat.

Ett fantastiskt drag med helbane-drifting, VM i burn-out och racing. Näst intill bra väder (för att vara i år...) med över 500 besökare omhändertagna och över 480 hamburgare levererade av Bus1's fantastiska funkisar. All heder till dem!!!