Nyheter

För information om GDPR, klicka här.

Den numera traditionella Motornord-dagen infaller nästa år den 12:e september och som alltid är detta ett event värt att vänta på.

SMC Avrostning

19.11.2019

Nedan finner ni två länkar till SMCs hemsida och Facebook om den årliga avrostning som i år går av stapeln den 10e maj på Mittsverigebanan.

Den 6e Juni, på självaste nationaldagen har vi nöjet att ha Porsche Club Sweden Racing på besök. Vi hälsar dem hjärtligt välkomna och är övertygade om att de kommer bjuda på en fantastisk dag med racing.

Två fantastiskt snygga bilder av Mittsverigebanan tagna av allas vår Jenny Lindström. Så som vi längtar till nästa säsong...

Våra vänner Bus1 satsar inför 2020 och har ändrat premiärkörningen i april till att bli ett tvådagsevent. Ladda nu upp under vintern och var beredd på ett exceptionellt event den 18:e och 19:e April

29:e oktober hade vi finbesök av Teknikens Värld som gjort ett stort biltest på Mittsverigebanan. Spännande test med spännande bilar.
Håll utkik efter Teknikens Värld nr 25.

Gå in på vår Youtube-kanal och titta på Chun Motorsports reportage om Mathias Åströms drifting-satsning med en begränsad budget. En inspiration för alla blivande driftare som visar att man inte måste ha en jättehög med pengar eller en massa sponsorer för att komma igång.

En lite längre film om Mittsverigebanan och en del av verksamheten.

SMC Västernorrland blev den första som bokade inför säsongen 2020. Det är en kombinerad instruktörsutbildning och avrostning för alla våra vänner på två hjul.

Söndagen den 10:e maj går det av stapeln och det kommer bli en del intressant förutom själva avrostningen verkar det som...