Nyheter

För information om GDPR, klicka här.

Nu har NRS (Norra Roadracing Sällskapet) och Bus1 bokat aktiviteternas för 2019 på Mittsverigebanan. Gå in i vår bokningskalender genom att klicka här för att se alla aktuella datum.

Vi ser fram emot en lika intressant och utvecklande motorsportsommar 2019 som vi haft i år.

Efter år av trogen tjänst tar nu speakertornet nu en välförtjänt pension. Ingen är gladare än vi...

Se Lilla sportspegelns reportage och läs/se SVTs reportage om Mio Olert som har gått igenom en tuff tid. Det är en stor glädje och ära för Mittsverigebanan att ha en så stor kämpe hos oss.

Bus1-finalen

07.09.2018

Glöm nu inte Bus1-finalen imorgon lördag den 8 september. Ett spektakulärt utbud erbjuds! Läs mer genom att klicka här

Idag onsdags besiktades banan av Räddningstjänsten och Polismyndigheten vilket skedde utan anmärkning och de gav oss ett generellt tillstånd för banan.

SBF-besiktning

29.08.2018

Efter många och långa diskussioner samt mailväxling med fotodokumentation var det skarpt läge med SBFs banbesiktare Bo Runbjörk och Alf Nordin att på plats besikta Mittsverigebanan.

Missa inte lördagens roadracing-körning, bra väder utlovas. Anmälan från 7:30, bra med platser i alla grupper. Som det ser ut nu blir det 2 licensgrupper och en prova på

Efter att brandrisken nu kraftigt minskat efter regn har slyröjningen och markarbeten på banan tagit fart. Snart kommer hela innerområdet vara öppet.