Nyheter

För information om GDPR, klicka här.

Efter ytterligare en arbetsdag har stommen till läktaren rests. Tack till Richard och Elias som hjälpte till och till Marcus som "knäckte nöten"... ;-)

Tyvärr utsattes vi för ytterligare ett inbrott natten till tisdag med samma löjeväckande stöldgods - dricka och godis. Värde på stöldgods, någon tusenlapp, skadegörelse säkert 5 000 kr

Heldag på banan med motorsportentusiasterna i banbolaget. Strålande sol, hårt arbete, glada skämt och riktigt mycket fick vi gjort. Urlastning av vår första stora sittläktare, slyröjning och gräsklippning runt banan och i innerområdet, justering av marknivåer mot bankanter, justering och utbyte av däcktravar och mycket annat.

Ett fantastiskt drag med helbane-drifting, VM i burn-out och racing. Näst intill bra väder (för att vara i år...) med över 500 besökare omhändertagna och över 480 hamburgare levererade av Bus1's fantastiska funkisar. All heder till dem!!!

Arbetsdag på banan. Gräsklippning, riktning och förankring av Armco-räcke, byte av skadad Armco-balk, utjämning samt planering av mark mot navbalk i depåinfart, nedläggning av ny transponder-slinga i bandepå, städning kring nya depåbyggnaden och mycket mer.

Racing-skola

05.07.2019

En mycket intressant racing-skola med Scott Mansell på rejsa.se, klicka på bilden för att komma till videoserien.