Nyheter

För information om GDPR, klicka här.

Två fantastiskt snygga bilder av Mittsverigebanan tagna av allas vår Jenny Lindström. Så som vi längtar till nästa säsong...

Våra vänner Bus1 satsar inför 2020 och har ändrat premiärkörningen i april till att bli ett tvådagsevent. Ladda nu upp under vintern och var beredd på ett exceptionellt event den 18:e och 19:e April

29:e oktober hade vi finbesök av Teknikens Värld som gjort ett stort biltest på Mittsverigebanan. Spännande test med spännande bilar.
Håll utkik efter Teknikens Värld nr 25.

Gå in på vår Youtube-kanal och titta på Chun Motorsports reportage om Mathias Åströms drifting-satsning med en begränsad budget. En inspiration för alla blivande driftare som visar att man inte måste ha en jättehög med pengar eller en massa sponsorer för att komma igång.

En lite längre film om Mittsverigebanan och en del av verksamheten.

SMC Västernorrland blev den första som bokade inför säsongen 2020. Det är en kombinerad instruktörsutbildning och avrostning för alla våra vänner på två hjul.

Söndagen den 10:e maj går det av stapeln och det kommer bli en del intressant förutom själva avrostningen verkar det som...

Vi har beslutat att fortsätta med samma priser inför säsongen 2020 som för 2019. Det innebär att Mittsverigebanan kommer ge lika mycket körtid per krona under 2020 som vi gjort i år.

Säsongen har precis slutat men inte vi... Självklart måste vi höja ribban och fortsätta utmana. Nu börjar samlar vi in snabbaste varvtid för säsongen 2019 och sätter nivån inför 2020.