Nyheter

För information om GDPR, klicka här.

Med anledning av det rökförbud som för träder i kraft den 1 juli 2019 för bl.a. idrottsanläggningar så gäller ett generellt rökförbud på markerade platser enligt kartan nedan (rökfria zoner). Detta gäller oavsett vem som hyr anläggningen eller hur den skall användas.

Sveriges bästa långloppsteam kommer och gör upp på Mittsverigerbanan lördag den 13:e. Det kommer köras 2, 4 och 6-timmars långlopp och vi vet av erfarenhet att denna tävlingsform är mycket intressant då det inte bara gäller att köra snabbast utan också att få grejerna att hålla.

Nu har vi fått en generell tränings- och tävlingslicens för Mittsverigebanan vilket öppnar för nya möjligheter till tävling och träning. Läs mer om våra licenser och tillstånd här.

Idag lades den sista klinkerplattan i nedervåningen på tornet. Mattan på våning två lades in redan före Midsommar. Nu kvarstår "bara" entrétrappa, rullstolsrampen, lite el, några dörrar och toalett/handfat. Sedan är vi good to go...

Idag gästades vi av Club Alfa Romeo Svezia som lagt ett årets event hos oss. Ett 30-tal fordon, både gatbilar och racingbilar deltog.

I torsdags hade Bus1 premiär med sin traditionella avrostning och på fredagen gästades vi av över 50 Porsche från PCS som hade lagt ett delmoment på Mittsverigebanan.

Efter många försök fick vi äntligen klart med en ny sponsor, Gucci som närmast är känd för exklusiva väskor och annat.

Imorgon torsdag är det årets första stora evenemang på banan. Det mesta har gått enligt plan för oss, sedan senaste rapporten har all målning som var planerad färdigställts, kiosken är klar, trapp upp till tornet monterad, parkeringar klara, escape door i mur monterad och en massa annat.