Banan
Svergies nordligaste bana tillgänglig för alla

The Destination for Speed

För aktuella aktiviteter på banan under säsongen, klicka här

Den närmaste framtiden

Vår uttalade ambition och målsättning är klar. Vi skall ta banan dit den förtjänar att vara. I första skedet innebär det att få tillbaka tävlingslicenserna för bil och MC (träningslicenserna har vi redan), samt att förbättra säkerheten för både förare, funktionärer och publik. 

Steg två blir att förbättra publikupplevelsen, detta bland annat genom bättre publikplatser, intressantare slinga för drifting, uppröjning av innerbana, nya lokaler etc.

Sveriges nordligaste motorbana

Mittsverigebanan är en omväxlande och underhållande bana och den enda riktiga norr om Karlskoga. 

Banan invigdes 1997 och är drygt 1950 meter lång och med en nivåskillnad på hela 27 meter! Med 150 meter från E4:an, 10 km från Härnösand, 25 km från Midlanda flygplats och 40 km från Sundsvall så är det en bana med fantastisk tillgänglighet - även för att ligga i Norrland...

Tillstånden ger oss dessutom möjlighet att köra mellan 8:00-22:00, 365 dagar om året vilket bara det i sig är helt unikt!

.

Åk med ett varv eller ett par

Ett varv på Mittsverigebanan på strax under 1,10 i en Porsche 911 GT3, några till med Björn Widéns på en Honda CBR100RR och slutligen ett par med Mattias Gidmark med en DD2:a på kartingslingan