Om oss
"Vi skall ta Mittsverigebanan till den nivå den och motorsporten i Norrland förtjänar"

Den 20:e juni 2017 tog Norrlands Motorpark AB över Mittsverigebanan. Vårt uttalade mål är att ta banan till den nivå som både den och alla motor-sportsentusiaster i Norrland förtjänar

Det viktigaste för oss är säkerhet, både för förare, funktionärer och publik. Vi bygger nya posteringar, anpassar banan bättre för MC och ser till att uppfylla gällande krav. 

Detta är ett arbete som kommer ta tid och kosta pengar men vi ser det som absolut nödvändigt för att ha en möjlighet att få tillbaka "banan på banan". Och för oss är det självklart att börja i rätt ända, fina serveringar och luxuösa lokaler är sekundärt (om ens det), vårt fokus idag och den närmaste tiden kommer ligga på banan och dess tekniska utveckling ur ett kör-, säkerhets- och tävlingsperspektiv.

Med en uppdaterad bana och funktioner tillgängliga så som catering, partytält, rabatter på boende etc. via partners möjliggör vi för tävlingsarrangörer, klubbar och företag att få en riktigt givande och prisvärd upplevelse på Sveriges nordligaste bana - Mittsverigebanan. 

Är du intresserad av att bidra med tankar och idéer, hör av dig på info@mittsverigebanan.nu för det finns alltid utrymme för eldsjälar inom motorsporten!

Hälsningar,


Vännerna på Norrlands Motorpark AB och Mittsverigebanan