Nyheter

För information om GDPR, klicka här.

29:e oktober hade vi finbesök av Teknikens Värld som gjort ett stort biltest på Mittsverigebanan. Spännande test med spännande bilar.
Håll utkik efter Teknikens Värld nr 25.

Gå in på vår Youtube-kanal och titta på Chun Motorsports reportage om Mathias Åströms drifting-satsning med en begränsad budget. En inspiration för alla blivande driftare som visar att man inte måste ha en jättehög med pengar eller en massa sponsorer för att komma igång.

En lite längre film om Mittsverigebanan och en del av verksamheten.

SMC Västernorrland blev den första som bokade inför säsongen 2020. Det är en kombinerad instruktörsutbildning och avrostning för alla våra vänner på två hjul.

Söndagen den 10:e maj går det av stapeln och det kommer bli en del intressant förutom själva avrostningen verkar det som...

Vi har beslutat att fortsätta med samma priser inför säsongen 2020 som för 2019. Det innebär att Mittsverigebanan kommer ge lika mycket körtid per krona under 2020 som vi gjort i år.

Säsongen har precis slutat men inte vi... Självklart måste vi höja ribban och fortsätta utmana. Nu börjar samlar vi in snabbaste varvtid för säsongen 2019 och sätter nivån inför 2020.

Så var årets sista evenemang avklarat, Final i SMK Sundsvalls Mittcup. Än finns det några bokningsbara veckor kvar så är det så att abstinensen blir för stor så kan ni boka en dag genom att klicka här

Under hösten och vintern skall vi vässa till vår närvaro på sociala media och just nu är det YouTube som skall föräras med Mittsverigebanans närvaro, klicka här

Har du några coola filmer som du vill dela med dig av på vår kanal så ladda upp dem genom att klicka här