Nyheter

För information om GDPR, klicka här.

SBF på besök

17.01.2020

I veckan hade vi besök av Claes G Elofsson som är ordförande i Svenska Bilsportförbundets Racingutskott. Visning av bana och depåbyggnad samt en lång och intressant diskussion om motorsportens utveckling med.

Norra Roadracing Sällskap, NRS, som är en av våra stamkunder har lagt sin kalender för 2020. Det blir som tidigare tisdagskvällar mellan 17:00 och 22:00 på följande datum. Licenskursen för 2020 samt NRS-dagen kommer senare, håll ögonen öppna...

Den numera traditionella Motornord-dagen infaller nästa år den 12:e september och som alltid är detta ett event värt att vänta på.

SMC Avrostning

19.11.2019

Nedan finner ni två länkar till SMCs hemsida och Facebook om den årliga avrostning som i år går av stapeln den 10e maj på Mittsverigebanan.

Den 6e Juni, på självaste nationaldagen har vi nöjet att ha Porsche Club Sweden Racing på besök. Vi hälsar dem hjärtligt välkomna och är övertygade om att de kommer bjuda på en fantastisk dag med racing.

Två fantastiskt snygga bilder av Mittsverigebanan tagna av allas vår Jenny Lindström. Så som vi längtar till nästa säsong...

29:e oktober hade vi finbesök av Teknikens Värld som gjort ett stort biltest på Mittsverigebanan. Spännande test med spännande bilar.
Håll utkik efter Teknikens Värld nr 25.